Blog Joomla Design by Best Web Hosting

Zoek de stilte

Zoek de stilte blauw

Zoek even een time-out van het dagelijkse leven, waarin we soms veel te hoge eisen stellen aan anderen en vooral ook aan ons zelf. Een paar uurtjes weg, om op zoek te gaan naar de natuur en de stilte om ons heen in het Bourgondische Brabant.

Dwaal eindeloos rond in een mooi stuk Noord-Brabant. Je fietst door een fraai landschap met gemengd loof- en naaldbos, houtwallen, hooilanden, weilanden, heideveldjes en poelen. Maar ook door authentieke dorpjes en langs het Wilhelmina kanaal. Op al deze plekjes vind je nog steeds ongerepte natuur en stilte.

Zoek de stilte rood

Naast de blauwe route neemt ook deze route je even uit de dagelijkse routine. Lekker een paar uurtjes weg van alles en opzoek naar de stilte en de mooie dingen die het Bourgondische Brabant te bieden heeft.

Zwerf onophoudelijk rond in alweer een prachtig stuk Noord-Brabant. Fiets door de uitgestrekte Kampina dat vaak doodstil, ongerept en altijd anders is. Zoek de stilte in het bijna onbegaanbare moerasbos rondom het middelste Kolkven of bij de, tijdens de laatste ijstijd uitgestoven andere vennen. Op steeds meer plekken in Brabant vind je ongerepte natuur en stilte.

Zoek de stilte bonus

De plek van de bonus is waar de echte stilte te vinden is. Hier hoor je alleen het gekwetter van de vogels die de stilte doorbreken.